Activiteiten

Gedurende het jaar organiseert SSRA vele activiteiten voor haar leden. Naast de jaarlijkse activiteiten die hieronder genoemd zijn, proberen wij ieder jaar ook weer nieuwe activiteiten in te brengen. Zo zorgen we bijvoorbeeld ook voor workshops om onze leden voor te bereiden op de carrièremarkt.

Kickboksgala 2023

Leden die drie maanden keihard getraind hebben, nemen het tegen elkaar op in de ring. 3 maanden geen alcohol, gezond eten en die hard sporten. Dit jaar is er in samenwerking met Unitas een Kickboksgala georganiseerd. Het verenigingssgevoel komt omhoog als er een gevecht is van SSRA tegen Unitas en eindigt in een gezamenlijk feest.

Crazy 88

Verschillende teams strijden ieder jaar weer tegen elkaar door de meeste gekke opdrachten uit te voeren. Maak een menselijke piramide met minstens 10 man, stop een Big Mac in één keer in je mond en eet hem op, fake een orgasme op een openbare plek, allemaal opdrachten waarmee een geslaagde avond vaak gerand staat.

Shotjesspeurtocht

Vossenjacht, speurtocht, wij geven er een studenten-twist aan. Ga opzoek naar de shotjes in het Vondelpark. Kijk links, check rechts. Achter de bosjes of juist in het volle zicht, de postjes met shots kunnen overal verstopt zitten. Na goed zoeken heb je ze eindelijk gevonden, maar helaas, je krijgt niet voor niks je drankje. Eerst wacht er nog een opdracht voor jullie. Zing een liedje of doe een polonaise met zijn alle. Als de uitvoering is goedgekeurd, is het moment daar. Het lange verwachte shotje wordt je aangereikt en met zijn allen gooien jullie hem achterover. Hoe nu verder? Op naar het volgende postje natuurlijk!

Gala

Mannen in rokkostuum en vrouwen in de mooiste galajurken op een prachtige locatie zorgen dat het gala een van de geliefdste activiteiten is van vele leden. Het regelen van een date op traditionele wijze per brief, het uitzoeken van de perfecte jurk en het maken van een corsage maken de voorbereidingen alleen al een hele spektakel. En dan moet het gala nog beginnen.