Word lid!


Toe aan een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een thuis in de grote stad Amsterdam? Studentenvereniging SSRA biedt plek voor jou! Maak nieuwe vrienden, neem deel aan de verschillende commissies, doe een drankje in de bar of dans de hele avond de tentamenstress van je af. Van gala’s tot sportdagen, bij ons hoef je je niet te vervelen. Inschrijving kost slechts €30,- wat ons één van de goedkoopste verenigingen van Amsterdam maakt.


Waarom SSRA?

  • Bij SSRA leer je in één klap een hoop mensen kennen, maar verdrink je niet in de massa.
  • SSRA heeft met haar 11 disputen plek voor iedereen. Zo is er altijd een dispuut dat bij jou past!
  • SSRA kent veel oude studentikoze tradities, maar is ook constant op zoek naar vernieuwing.
  • SSRA is meer dan een gezeligheidsvereniging. Zo hebben wij ook voetbal- en hockeyteams.

Wat gebeurt er als ik lid word? Zodra je lid wordt, nemen wij de dag erna gelijk contact met je op. Dan krijg onder andere de data door van onze kennismakingstijd. Onze kennismakingstijd begin je met een kennismakingsdag op zondag 16 februari. Tijdens deze dag leer je je jaargenoten en SSRA beter kennen. Deze dag kent een licht ontgroenend karakter. Daarna volgen drie weken van 17 februari tot 6 maart waarin je gedurende een aantal dagen per week alle disputen van SSRA leert kennen en uiteindelijk kies je voor het dispuut waar jij bij past. Deze weken zijn redelijk intensief, maar worden vooral als leuk ervaren. Dit is namelijk het opstapje naar het echte studentenleven!Mailinglijst voor alle infoWil je op de hoogte gehouden worden van open feesten en alle andere mogelijkheden om met SSRA in aanraking te komen?  Meld je dan aan voor onze mailinglijst!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn gesloten!


Ouders
Voor ouders is er een specifiek informatie gedeelte met veelgestelde vragen op onze introductiesite. Klik hier om naar de informatie voor ouders te gaan.


Interessemailing
Wil jij op de hoogte gehouden worden van open feesten en andere mogelijkheden om met SSRA in aanraking te komen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst!


Onderwijsinstellingen
Klik hier om het convenant dat gesloten is tussen alle Amsterdamse studentengezelligheidsverenigingen en de universiteiten te lezen.


Onze leden
Bij ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en wat je interesses zijn. Wij zijn er voor iedereen. Maak daarom kennis met onze leden tijdens een van onze feesten. Kijk hier voor de verschillende feesten en loop gerust een keer bij ons naar binnen!