Interesse in SSRA?

De inschrijvingen zijn op dit moment helaas gesloten. Wegens het grote aantal aanmelding en daarmee de grote lichting eerstejaars, zal er dit jaar geen tweede aannamemoment in februari plaatsvinden. Het eerstvolgende aanmeldmoment is daarom weer in september. Meld je aan voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van alle info omtrent SSRA!

Vragen over SSRA?

Bezoek onze FAQ pagina of stuur een mailtje naar interne@ssra.nl!
Je kan ons ook ons appen op  +31 6 49814908

Toe aan een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een thuis in de grote stad Amsterdam? Studentenvereniging SSRA biedt plek voor jou! Maak nieuwe vrienden, neem deel aan de verschillende commissies, doe een drankje in de bar of dans de hele avond de tentamenstress van je af. Van gala’s tot sportdagen, bij ons hoef je je niet te vervelen. Inschrijving kost slechts €50,- wat ons één van de goedkoopste verenigingen van Amsterdam maakt.

 Waarom SSRA?

 • Bij SSRA leer je in één klap een hoop
  mensen kennen, maar verdrink je niet
  in de massa.
 • SSRA heeft met haar 11 disputen plek
  voor iedereen. Zo is er altijd een dispuut dat bij
  jou past!
 • SSRA kent veel oude studentikoze tradities,
  maar is ook constant op zoek naar vernieuwing.
 • SSRA is meer dan een gezeligheidsvereniging.
  Zo hebben wij ook voetbal- en hockeyteams.

Wat gebeurt er als ik lid word?

Zodra je jezelf hebt ingeschreven ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Hierin staan doorgaans onder andere de data door van onze kennismakingstijd. Door de huidige coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de geplande introductieactiviteiten te annuleren. Zodra we meer duidelijkheid hebben zullen we hier meer informatie over geven.
Onze kennismakingstijd begin je met een kennismakingsweekend. Tijdens dit weekend leer je je jaargenoten en SSRA beter kennen. Dit weekend kent een licht ontgroenend karakter. Daarna volgen drie weken waarin je gedurende een aantal avonden per week alle disputen van SSRA leert kennen en uiteindelijk kies je voor het dispuut waar jij bij past. Deze weken zijn redelijk intensief, maar worden vooral als leuk ervaren. Dit is namelijk het opstapje naar het echte studentenleven!

Leer onze leden kennen

Inschrijven

De inschrijvingen zijn helaas gesloten! Meld je aan voor onze mailinglijst om op de hoogte te blijven van SSRA!

Ouders

Voor ouders is er een specifiek informatie gedeelte met veelgestelde vragen op onze introductiesite. Klik hier om naar de informatie voor ouders te gaan.

Interessemailing

Wil jij op de hoogte gehouden worden van open feesten en andere mogelijkheden om met SSRA in aanraking te komen?
Meld je dan aan voor onze mailinglijst!

Studentenwegwijzer

Voor meer informatie over SSRA, zie ook onze SSRA-pagina op Studenten Weg Wijzer 

Onderwijsinstellingen

Klik hier om het convenant dat gesloten is tussen alle Amsterdamse studentengezelligheidsverenigingen en de universiteiten te lezen.