Welkom bij SSRA

Start introductieweken!

Elke avond een feest op Leidsegracht 108

 • Woensdag 21 augustus

   
 • Donderdag 22 augustus

   

  Multi’vo! / Heeren van het Goede Leven

  De eerste donderdagborrel van onze open feesten! Reserveer de datum vast in je agenda (en de dag erna ook), want het gaat weer helemaal uit de klauwen lopen te lopen te escaleren.

  In onze loungebar “Orestes Lounge” kan de avond worden doorgebracht in de stijl van Heeren van het Goede Leven. Benieuwd wat dat is? Komt dat zien!

 • Vrijdag 23 augustus

   

  Stichtingsfeest

  Stichting Sociëteit der Studentenvereniging SSRA is de drijvende kracht achter onze grootschalige consumptie. Om dit te vieren zal deze vrijdag geheel in het teken staan van onze Stichting!

  Het Sociëteitsbestuur heeft zeer goed nieuws voor allen die aanwezig zullen zijn. Kun jij het al raden? Wij hebben zo onze ideeën!

  Mis het niet!

 • Maandag 26 augustus

   

  Club Pylades / Ladies Night

  We beginnen de tweede week van onze open feesten goed met onze eigen clubavond! Het blijft dus weer lang onrustig aan de Leidsegracht…

  In onze loungebar “Orestes Lounge” zal er een heuse Ladies Night worden georganiseerd. Benieuwd? Kom dan langs op maandag 26 augustus!

 • Dinsdag 27 augustus

   

  Bij ons in de Jordaan / Viva la Revolución!

  Een ouderwets avondje Mokum! Niet in een of andere achenebbisjhut tussen het gajes en het geteisem, maar in onze jofele toko, waar je met je gabbers en bijgoochems lekker meiers stuk kunt slaan op jajem. Ja? Oké. Maak geen bonje en schop geen stennis, kom lekker naar SSRA voor je pikketanussie.

  In onze loungebar “Orestes Lounge” kan de avond worden doorgebracht in de stijl van Viva la Revolución! Laat je meevoeren in Cubaanse sferen, geniet van klassieke cocktails en voor de liefhebbers zijn er fijne sigaren. We zien je daar!

 • Woensdag 28 augustus

   

  Promillionair Fair / American College Party

  Verticaal naar binnen en horizontaal naar huis. Dat is het gemiddelde resultaat van een avondje doorbrengen op de Promillionair Fair. Beproef je geluk aan de speeltafels en win alcoholische versnaperingen. Miljonair word je er niet van, maar wel promillionair!

  In onze loungebar “Orestes Lounge” heeft het geheime genootschap X.A.Σ.E.P.O.Π. een klassieke College Party georganiseerd. Benieuwd naar dit evenement? Kom dan woensdag 28 augustus onze loungebar bezoeken!

 • Donderdag 29 augustus

   

  Ski Pyste Après-ski / Skybox

  Onze eigen SSRAprès-ski knaller! Het feest waarbij we de lat zo laag leggen dat je er zelfs nog verder mee naar beneden kunt glijden. Betreed de mythische Gouden Pyste en vertoon je kunsten, maar let op het afstapje als je er weer vanaf gaat. Daar ligt waarschijnlijk nog iemand.

  Onze loungebar “Orestes Lounge” zal worden omgetoverd tot een heuse skybox. Doe net alsof je van de wedstrijd geniet terwijl je belangrijke zakelijke deals sluit. En ja, “Dit is mijn club” zal gedraaid worden.

 • Vrijdag 30 augustus

   

  SSRA’s Famous Tequila Night / Oud Geld

  De laatste avond van de open feesten, dus de laatste kans om je laatste restje energie er als citroensap uit te knijpen! SSRA’s Famous Tequila Night is niet zomaar een feest: het is het beruchte evenement waar zurige, ziltige aroma’s je tot grotere hoogten doen stijgen. Waar helden opstaan. Vallen en dan weer opstaan. Herhaal.

  We trekken hem door tot liefst 7:00 uur ’s ochtends, dus waar je ook bent, je kunt altijd nog terecht bij SSRA om alles te geven wat je nog niet gegeven hebt. Citroenen liggen klaar, zout wordt ingeslagen, je wordt verwacht.

  In onze loungebar “Orestes Lounge” staat alles in het teken van Oud Geld. Dus heb je “ergens in de familie nog wel wat zitten”, draag je geen horloges maar klokjes, rijd je geen mooie auto maar een goeie bak, kom dan de hele avond je decadente levensstijl ventileren onder het genot van zeer fijne flesjes!

Elke avond vanaf 22:00

Sociëteit Pylades, Leidsegracht 108, Amsterdam!