Algemene informatie

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Word lid!’ color=’meta-heading’ style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’10’ custom_class=”][/av_heading]

[av_three_fifth first]

[av_textblock ]

Je staat op het punt te beginnen aan de mooiste tijd van je leven: je studententijd. Het studeren zelf is natuurlijk belangrijk, maar het studentenleven biedt meer. Door lid te worden bij een studentenvereniging grijp je de kans alles uit je studententijd te halen wat erin zit.

Met 300 leden is SSRA een van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam. En het lidmaatschap biedt bij ons vele voordelen: de kans zowel leuke als nuttige ervaringen op te doen in verschillende besturen of commissies, het vergroot in één klap je sociale netwerk en met onze uiteenlopende activiteiten zorgen wij voor de broodnodige ontspanning tijdens je studie. Daarnaast betaal je voor je inschrijving maar €40,- wat ons één van de goedkoopste van Amsterdam maakt! Je hoeft natuurlijk niet het maximale uit je studententijd te halen, maar het kan wel!

 

[/av_textblock]

[/av_three_fifth][av_two_fifth]
[av_image src=’https://www.ssra.nl/wp-content/uploads/2015/03/Feestweek-foto-300×185.jpg’ attachment=’3277′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_two_fifth]

[av_one_fourth first]

[av_textblock ]
Inschrijven

De inschrijvingen zijn helaas gesloten!
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_one_fourth]
[av_textblock ]
Ouders
Voor ouders is er een specifiek informatie gedeelte met veelgestelde vragen op onze introductiesite. Klik hier om naar de informatie voor ouders te gaan.
[/av_textblock]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth]
[av_textblock ]
Interessemailing
Wil jij op de hoogte gehouden worden van open feesten en andere mogelijkheden om met SSRA in aanraking te komen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst!
[/av_textblock]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth]

[av_textblock]
Onderwijsinstellingen
Klik hier om het convenant dat gesloten is tussen alle Amsterdamse studentengezelligheidsverenigingen en de universiteiten te lezen.
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_one_full first]

[av_textblock ]
SSRA_30_site
[/av_textblock]

[/av_one_full]