Word lid!

 

Je staat op het punt te beginnen aan de mooiste tijd van je leven: je studententijd. Het studeren zelf is natuurlijk belangrijk, maar het studentenleven biedt meer. Door lid te worden bij een studentenvereniging grijp je de kans alles uit je studententijd te halen wat erin zit.

Met 300 leden is SSRA een van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam. En het lidmaatschap biedt bij ons vele voordelen: de kans zowel leuke als nuttige ervaringen op te doen in verschillende besturen of commissies, het vergroot in één klap je sociale netwerk en met onze uiteenlopende activiteiten zorgen wij voor de broodnodige ontspanning tijdens je studie. Daarnaast betaal je voor je inschrijving maar €55,- wat ons één van de goedkoopste van Amsterdam maakt! Je hoeft natuurlijk niet het maximale uit je studententijd te halen, maar het kan wel!

 

Wat gebeurt er als ik lid word?

Zodra je lid wordt, nemen wij de dag erna gelijk contact met je op. Dan krijg onder andere de data door van onze kennismakingstijd. Onze kennismakingstijd begin je met een weekend weg. Tijdens dit weekend leer je je jaargenoten en SSRA beter kennen. Dit weekend kent een licht ontgroenend karakter. Daarna volgen drie weken waarin je alle 13 disputen van SSRA leert kennen en uiteindelijk kies je voor het dispuut waar jij bij wil gaan. Deze weken zijn redelijk intensief, maar worden vooral als leuk ervaren. Dit is namelijk het opstapje naar het echte studentenleven!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn open! Schrijf je nu in! Dit kan nog t/m 7 september 2017.

Ouders
Voor ouders is er een specifiek informatie gedeelte met veelgestelde vragen op onze introductiesite. Klik hier om naar de informatie voor ouders te gaan.

Interessemailing
Wil jij op de hoogte gehouden worden van open feesten en andere mogelijkheden om met SSRA in aanraking te komen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst!

Onderwijsinstellingen
Klik hier om het convenant dat gesloten is tussen alle Amsterdamse studentengezelligheidsverenigingen en de universiteiten te lezen.

SSRA_30_site