Zakelijke mogelijkheden

Studentenvereniging SSRA is opgericht in 1889 en daarmee een van de oudste studentenverenigingen van Amsterdam, en met haar ledenaantal van ruim 400 ook een van de grootste. Ondanks de leeftijd en tradities staat de vereniging midden in de samenleving. Persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling zijn waarden die bij ons centraal staan.

SSRA wordt gekenmerkt door een diversiteit aan leden en disputen, waardoor iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen op de manier die bij hem of haar past. De diverse disputen, commissies en besturen die SSRA rijk is organiseren tal van activiteiten op cultureel, maatschappelijk, recreatief en intellectueel gebied, zoals een debatavond, benefiet, literaire quiz, sporttoernooi en diverse feesten.

SSRA kan een hoop voor u of uw bedrijf betekenen. Als studentenvereniging hebben wij de bevoorrechte positie om u in contact te kunnen brengen met een grote groep hoogopgeleide studenten. Naast onze leden bereiken wij ook een hoop andere studenten, onder meer door de promotie voor onze vereniging en activiteiten onder niet-leden. Studenten zijn een interessante doelgroep, gezien hun interesses en budget, maar kunnen ook van grote waarde zijn voor uw bedrijf door hun opleidingsniveau, sociale vaardigheden en uitgebreid netwerk.

SSRA staat altijd open voor samenwerkingsverbanden die gebaseerd zijn op wederzijds voordeel en denkt graag met u mee. Daarnaast kunt u advertenties plaatsen op onze site of in onze eigen SSRA app. SSRA heeft daarnaast een vacaturebank waar u als ondernemer vacatures kunt plaatsen.

Mail: bestuur@ssra.nl
Tel: 020 623 9437